< Tilbage

RayPawers FØL 201510-03-2015 - 12:48

Der ventes føl efter to spændende hingste i 2015

I år 2015 ventes der tre føl hos team RayPawers. Det er altid spændende med egen avl, men i år er det lidt ekstra spændende i det der er brugt særdeles gode hingste.

 

Der ventes to føl efter Rockland.


Calista (Crelido/Leendert) der er eget af Carola skal i maj måned nekomme med sit første føl. Calista er kåret RDH og dommerne ved hendes kåring gav bl.a denne beskrivelse efter løsspringning: En hest med Ubegrænset kapacitet.

 

Pandora III (Aloubet Z/Capitol) er en nyerhvervelse og skal nekomme med sit første føl til os. Pandora har en ekstrem spændende afstamning med udelukkende klassehingste på tavlen. Hun har to helssøskende der begge går 3* gr. prix. og hendes mors helbror er avlshingsten Capriol, der vandt Hamborg Springderby i år 2000.

 

Klassehingsten C-indoctro.


Vores tredie og sidste hoppe er forædlerhoppen Undercover (Doge du Taillanet/Doncaster) Hun er en af de få forædlerhopper hvor både far og morfar har sprunget S. Hun har indtil videre givet os dejligt langbenede og ædle føl og vi glæder os enormt til dette match med en så stærk en beskeler som C-Indotro.

 

< Tilbage